Ficat De Vită Sufocat
Ficatul de vită sufocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 326 calorii, 26g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oregano, apă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], Ficat De Vită La Grătar, și Ficat De Vită Minunat.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Se caleste ceapa pana se inmoaie, dar nu se rumeneste.
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante și puneți-o deoparte. Feliați ficatul în bucăți de dimensiuni de servire și îndepărtați orice membrană.
Într-un vas puțin adânc, amestecați făina, sarea și piperul. Dragați ficatul în amestecul de făină și puneți-l în tigaia fierbinte. Rumeniti ficatul rapid pe fiecare parte.
Așezați ceapa rezervată deasupra bucăților de ficat.
Se toarnă sosul de roșii și apa peste tot în tigaie, ridicând bucățile de ficat pentru a lăsa sosul de roșii să acopere fundul tigaiei.
Presărați oregano peste tot și fierbeți la foc mic timp de 8 până la 10 minute, amestecând ocazional. Reglați sarea și piperul după gust. Aveți grijă să nu gătiți prea mult, altfel ficatul va fi dur. Servesc asta cu piure de cartofi și fasole verde.