Ficat de pui și chiftele de porc

Ficatul de pui și chiftelele de porc sunt un fără lactate și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 905 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, carne de vită măcinată grasă, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este remarcabil. Încercați Faggots (ficat, rinichi și carne de porc), Curry de ficat prăjit (miel, porc sau pui ), și Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu până când strălucește.
Se adaugă ceapa și saut până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, 4 până la 6 minute.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați pătrunjel și sos Worcestershire și lăsați amestecul să se răcească.
Adăugați carne de vită măcinată, ficat, pesmet, ouă, chimen, turmeric și boia. Se condimentează cu sare și piper.
Se amestecă bine cu mâinile. Luați o 1/2 linguriță de amestec și puneți-o pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde timp de 10 secunde pentru a găti, apoi gust pentru condimente.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Folosind mâinile ude, formați amestecul în bile de 1 1/2 inch.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Așezați chiftelele pe foaia de copt. Chiftelele ar trebui să fie abia atingătoare.
Coaceți până când chiftelele se rumenesc, 17 până la 20 de minute.
Serviți ca atare sau garnisiți cu brânză rasă și mai multe ierburi.