Ficat De Pui Peri Peri
Ficatul de pui Peri Peri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 238 calorii, 21g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 54 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de frunze de dafin, fulgi de piper, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 95%. Rețete similare includ Ficat de pui Peri-peri, Pui prăjit Peri-peri cu slaw de cartofi noi, și Salată de pui Peri-Peri cu porumb carbonizat.
Instrucțiuni
Puneți ficatul de pui într-un castron mare și turnați 3 linguri ulei de măsline, oțet și suc de lămâie; condimentează cu usturoi, chimen, coriandru, fulgi de chili, frunze de dafin, sare și piper. Se amestecă împreună și se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Îndepărtați ficatul într-un castron și rezervați marinada.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și unt într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați ficatul de pui; gătiți timp de 2 minute, având grijă să nu gătiți prea mult ficatul. Se amestecă pasta de roșii, sosul Worcestershire, stocul de pui și marinada rezervată. Se fierbe ușor timp de 5 minute.
Se toarnă brandy și se încălzește.