Ficat de pui bancher stil: Fegato di Pollo alla Finanziera

Ficat de pui bancher stil: Fegato di Pollo alla Finanziera
Ficat de pui bancher stil: fegato di Pollo alla Finanziera ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 579 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Un amestec de orez arborio, ficat de pui, vin marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Încercați Pollo fritto alla toscana (pui prăjit în stil toscan), Pollo alla panna (pui în cremă), și Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți risotto: într-o cratiță de 10 până la 12 inci, topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa și transpirați până când sunt moi și translucide, aproximativ 5 minute. Se amestecă orezul și se gătește la foc mediu-mare. Folosind o lingură de lemn, amestecați continuu până când orezul este acoperit în unt și începe să devină translucid, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu lăsați orezul să ardă. Păstrând căldura la mediu-mare, începeți să bateți bulionul fierbinte în orez, aproximativ 2 linguri la un moment dat. Amestecați constant cu lingura de lemn până când orezul a absorbit aproape tot bulionul. Continuați să adăugați bulionul puțin câte puțin până când orezul este al dente sau fraged, aproximativ 20 de minute. Odată ce orezul este gătit, condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Se scoate de pe foc și se adaugă imediat restul de lingură de unt și 3/4 cană Parmigiano. Se amestecă bine și se menține cald până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Dragați bucățile de ficat de pui prin făină până când sunt bine acoperite. Se agită pentru a îndepărta excesul de făină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Într-o cratiță de 12 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără fierbinte medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ficatul de pui și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
7
Se toarnă vinul peste ficatul de pui și se lasă să gătească până se evaporă vinul, aproximativ încă 4 până la 5 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ficat De PuiFicat De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul de pui. Continuați să gătiți pe o flacără medie până când ficatul de pui este complet gătit, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
9
Lăsați bulionul să buleze, astfel încât sosul să se îngroașe; aproape că nu ar trebui să existe sos în tigaie, doar câteva picături pentru a menține ficatul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți ficatul de pui imediat, în centrul unui platou de servire, însoțit de risotto fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
11
Garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista