Fiambre de Salm (pachete de somon și orez)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fiambre de Salm. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 768 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $5.02 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de chimen măcinat, sfoară de bucătărie, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pachete de orez cu somon la grătar și nucă de cocos cu Salsa de porumb dulce, Pachete De Somon, și Pachete De Somon La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele de pătlagină în 8 pătrate.
Așezați 1 bucată de frunză pe o suprafață de lucru și așezați o a doua frunză deasupra, îndreptată în direcția opusă, ca și cum ați forma un cross.In un castron se amestecă orezul fiert cu sosul Ali Arkos.Puneți 1/2 cană din amestecul de orez galben pe centrul frunzelor de banană.
Așezați 1/4 cană de mazăre și 1/4 cană de morcovi deasupra orezului și așezați 1 file de somon deasupra legumelor.Îndoiți frunzele de banană în sus, una dintre cele patru părți la acea vreme, astfel încât frunzele să cuprindă toată umplutura, ca și cum ați face un pachet. Cravată cu sfoară de măcelar. Continuați procesul până când toate tamalele sunt înfășurate și legate.Înfășurați-le din nou cu hârtie din folie. Aduceți apa sărată la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați capacul pachetelor și gătiți timp de aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor înainte de a se desface.
Se servește cu pene de var și AJ.