Fettunta cu Prosciutto

Fettunta cu Prosciutto
Fettunta cu Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de mozzarella, frunze de pătrunjel, prosciutto gros și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), și Mazăre și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc de gaz, cărbune sau lemn pentru grătar.
2
Gratiți pâinea la câțiva centimetri de căldură până când este aurie pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
3
Așezați pâinea pe un platou și frecați imediat căței de usturoi peste partea superioară a suprafeței pâinii. Pentru fettunta cu adevărat usturoi, frecați tare și folosiți ambii căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Stropiți o lingură generoasă sau mai mult ulei de măsline peste fiecare felie de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Combinați prosciutto, brânza și pătrunjelul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Presărați amestecul uniform peste fiecare felie de pâine. Întoarceți pâinea pe partea de brânză la grătar fierbinte în sus, acoperiți grătarul cu capacul și gătiți fettunta suficient de mult pentru a topi brânza și a reîncălzi puțin pâinea prăjită, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză La GrătarBrânză La Grătar
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
7
Se servește fierbinte.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista