Spanacul Fettuccine cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,43 USD pe porție. O porție conține 714 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, brânză parmigiano-reggiano, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Parmigiano Reggiano Pâine Prăjită.
Instrucțiuni
1
Faceți pastele: aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 1 lingură de sare. Instalați o baie de gheață lângă aragaz. Albiți spanacul în apa clocotită, aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați-l cu clești sau o lingură cu fante și scufundați-vă în baia de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți spanacul și stoarceți uscat într-un prosop de bucătărie, îndepărtând cât mai multă umiditate posibil. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Combinați făina și spanacul într-un robot de bucătărie și procesați până la verde uniform. Cu motorul pornit, adăugați ouăle și brânza și procesați până când aluatul formează o bilă în jurul lamei. Continuați să procesați până la netezire, încă aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Pudrați o scândură mare cu făină; întoarceți aluatul pe scândură și frământați de câteva ori cu mâna. Aluatul trebuie să fie elastic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Înfășurați 3 dintre ele în folie de plastic sau acoperiți cu un prosop ușor umed. Făinați placa; întindeți 1 bucată de aluat cu un sucitor înfăinat într-un dreptunghi de 10 pe 14 inci, gros de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
6
Ungeți ușor aluatul cu făină, apoi rulați și tăiați-l în benzi late de 1/2 inch folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Așezați pastele în cuiburi pe o tavă de foi care a fost prăfuită cu făină de semolă. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați-l deoparte la temperatura camerei. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Împrăștiați în guanciale și gătiți până când grăsimea este redată și guanciale este crocantă în pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți guanciale și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; îndepărtați toate picăturile, cu excepția a aproximativ 1/4 cană, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Întoarceți guanciale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Guanciale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Când ceapa este aproape moale, agitați orice exces de făină din paste și adăugați în apa clocotită. Gatiti pana al dente, amestecand continuu, aproximativ 3 minute odata ce apa revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu Grosier
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5
Scoateți cu clești sau un păianjen și adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați aproximativ 1 cană de apă pentru paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se ia de pe foc.
8
Într-un castron mic, temperați gălbenușurile cu 3 linguri de apă caldă pentru paste, apoi turnați peste paste, aruncând pentru a face un sos cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Presărați brânza și aruncați din nou, adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
10
Se ornează cu mai multă brânză și trufă albă rasă.