Fettuccine de curcan afumat și mazăre de primăvară
Rețeta Fettuccine cu curcan afumat și mazăre de primăvară poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 4 porții cu 681 de calorii, 20 g de proteine și 46 g de grăsime fiecare. Pentru 1,27 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Mergeți la magazin și cumpărați ardei cayenne, fettuccine, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru primavara. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 45%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Frittata cu somon afumat și mazăre de primăvară, Frittata cu somon afumat și mazăre de primăvară și Fettuccine Chipotle cu curcan afumat.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie grea la foc mediu și turnați ulei de măsline în tigaie. Gatiti si amestecati usturoiul si salota in uleiul incins pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați curcanul afumat în tigaie; gătiți și amestecați până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Se toarnă smântână groasă în tigaie și se ridică focul la mediu-mare; aduceți sosul la fiert. Asezonați cu sare, piper negru și piper cayenne. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când sosul s-a îngroșat ușor, aproximativ 5 minute.
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă fettuccine, se aduce din nou la fierbere și se gătesc pastele la foc mediu până când sunt fierte, dar încă ferme la mușcătură, 7 până la 8 minute.
Dați focul sub sosul de smântână la mic și adăugați mazărea; se amestecă fettuccine cu sos până se îmbracă.
Se amestecă tarhonul și coaja de lămâie și se gătesc până când aromele se amestecă, aproximativ 1 minut. Ajustați condimentele dacă doriți.
Serviți în boluri și stropiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 linguriță de brânză Parmigiano-Reggiano pentru garnitură.