Fettuccine cu lămâie (Paradiso Perduto)
Fettuccine cu lămâie (Paradiso Perduto) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,5 USD pe porție. O porție conține 1456 calorii, 47G de proteine, și 64G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați asiago, shallots, Treviso radicchio și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Meyer Lemon Fettuccine și 10 lămâie preferată s, Lămâie-Piper Fettuccine, și Fettuccină Cu Lămâie-Arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice resturi de crustă. Aruncați aceste biți. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete. Ele sunt esențiale pentru o pastă ușoară.
Rulează pastele la cea mai subțire setare pe mașina de paste.
Tăiați pastele în tăiței groși de 1/4 inci cu mâna sau cu mașina și puneți-le deoparte sub un prosop umed.
Pentru a prepara Fettuccine Verde: Urmați instrucțiunile regulate de fettuccine.
Pentru a pregăti fel de mâncare: aduce 6 litri de apă la fiert și se adaugă 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc.
Se adaugă șalotă și se sotează până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați radicchio și gătiți 30 de secunde.
Adăugați smântână, reduceți la jumătate și îndepărtați de la foc. Picătură paste în apă clocotită și se fierbe pana cand se inmoaie încă Al dente.
Scurgeți bine pastele și aruncați în tigaie cu amestec de cremă. Reveniți la căldură, adăugați coaja de lămâie și sucul și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați jumătate din brânză și aruncați din nou.
Serviți imediat într-un castron cald, făcând brânză suplimentară disponibilă pe lateral.