Fettuccine Cu Dovlecei, Rucola, Busuioc Și Lămâie
Fettuccine cu dovlecei, rucola, busuioc și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 384 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, roșii cherry, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine de dovlecei cu lămâie, Fettuccine cu dovlecei mărunțiți, Ricotta proaspătă și coajă de lămâie, și Salată De Rucola De Avocado Cu Sos De Lămâie De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 litri de apă la fierbere completă.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și amestecați pastele. Gatiti 5 pana la 8 minute sau pana cand taiteii sunt fragezi, dar fermi. În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă usturoiul, se învârte o clipă și se reduce focul la minim. Nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Adăugați dovleceii și dovleceii galbeni și sotati ușor până când dovleceii se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează amestecul cu 1/4 linguriță de sare și se scoate tigaia de pe foc. Când pastele au terminat de gătit, scurgeți tăiței. Folosind clești sau 2 linguri de bucătărie, combinați bine tăiței cu amestecul de dovlecei la foc mic.
Adăugați busuioc, rucola și roșii și condimentați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Se presară cu coajă de lămâie și suc și se amestecă pentru a se combina.
Serviți imediat.Aduceți 4 litri de apă la fierbere completă.
Adăugați 1/4 linguriță de sare și amestecați pastele. Gatiti 5 pana la 8 minute sau pana cand taiteii sunt fragezi, dar fermi. În timp ce pastele se gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă usturoiul, se învârte o clipă și se reduce focul la minim. Nu lăsați usturoiul să se rumenească.
Adăugați dovleceii și dovleceii galbeni și sotati ușor până când dovleceii se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Se condimentează amestecul cu 1/4 linguriță de sare și se scoate tigaia de pe foc. Când pastele au terminat de gătit, scurgeți tăiței. Folosind clești sau 2 linguri de bucătărie, combinați bine tăiței cu amestecul de dovlecei la foc mic.
Adăugați busuioc, rucola și roșii și condimentați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Se presară cu coajă de lămâie și suc și se amestecă pentru a se combina.