Fettuccine cu ciuperci
Fettuccine cu ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 776 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la dispoziție 3 căței de usturoi, un pătrunjel generos cu frunze plate, fettuccine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi crema, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fettuccine cu sparanghel și ciuperci, Fettuccine cu ciuperci și alune, și Fettuccine cremoasă cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și rezervați 1 cană de apă de gătit chiar înainte de scurgere.
Încălziți uleiul de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă ciupercile și se sotează până se rumenesc profund și se înmoaie, 12 până la 15 minute, adăugând usturoiul, cimbrul și salvia la jumătatea gătitului. Condimentează ciupercile cu sare și piper, după gust și puțin nucșoară proaspăt rasă. Degajează tigaia cu Marsala și amestecă 30 de secunde. Amestecați smântâna (sau, dacă preferați, topiți pastele cu o păpușă de ricotta la ora de servire). Amestecați apa de gătit rezervată pentru paste, aproximativ 1 cană dacă folosiți ricotta și suficient pentru a subția sosul după bunul plac dacă folosiți cremă.
Scurgeți pastele și aruncați cu sos, pătrunjel și brânză.
Transferați pastele într-un bol de servire și acoperiți fiecare cu o păpușă de ricotta, dacă folosiți, pentru a se amesteca în fettuccine în timp ce mâncați.