Fettuccine cremoasă cu mazăre și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cremoasă cu mazăre și busuioc. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 485 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, fettuccine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cremoasă cu șuncă și mazăre, Fettuccine cremoasă cu mazăre și flori, și Fettuccine cu sos cremos de busuioc-Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți laptele de ovăz, untul de caju și 1/2 linguriță de sare până când buzele mari dispar. Într-un nonstickskillet mare, ulei de căldură la foc mediu.Gatiti usturoiul, amestecand,pana devine auriu, 1 minut. Se amestecă amestecul de lapte;reduceți focul la minim și fierbeți,amestecând frecvent, până când este gros șiparfumat, 2 minute. Se amestecă mazărea; opriți focul. Gatiti pastele ca fiind directionate pe pachet cu 1 lingurita de sare ramasa pana cand sunt fragede.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de gătitlichid.
Se încălzește amestecul de lapte și mazărepeste căldură scăzută timp de 2 minute. Aruncați în paste;adăugați apă de gătit după cum este necesar la sosul subțire la grosimea dorită; aruncați pentru a acoperi bine pastele.
Garniturăcu busuioc și piper negru; servi.