Fettuccine all ' Alfredo con Prosciutto di Parma
Fettuccine all ' Alfredo con Prosciutto di Parma ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 4 și costă $ 2.51 pe portie. O porție conține 509 calorii, 26g de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți nucșoară măcinată, piper măcinat grosier, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Portmonee Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Fettuccine Alfredo cu mazăre și Prosciutto, și Aperitive Prosciutto di Parma Caramele.
Instrucțiuni
Aduceți apa sărată la fierbere rulantă pentru paste și gătiți la instrucțiunile de ambalare pentru pastele al dente.
Feliați șunca prosciutto în fâșii subțiri. Separați panglicile de șuncă și strângeți-le ușor și lăsați-le deoparte.
Preîncălziți o tigaie mare la foc moderat.
Adăugați untul în tigaie și topiți.
Adăugați jumătate și jumătate la untul topit. Amestecând constant, adăugați brânză și gătiți sosul 1 minut. Condimentează cu nucșoară, piper și un vârf de sare. Opriți focul sub sos și adăugați paste în tigaie. Aruncați pastele până când sosul acoperă uniform tăiței.
Adăugați panglici prosciutto și aruncați pentru a le distribui uniform. Mangia!