Fettuccine Alfredo cu fructe de mare

Fettuccine Alfredo cu fructe de mare
Fettuccine Alfredo cu fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 959 de calorii, 38 g de proteine și 67 g de grăsimi. Această rețetă servește 2 și costă 3,95 USD per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de eșalotă, fettuccine, pătrunjel și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fettuccine cu fructe de mare, Fettuccine cu fructe de mare și Fettuccine Alfredo.

Instrucțiuni

1
Gatiti fettuccine conform instructiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, căliți creveții și scoici în 1 lingură de ulei timp de 3-5 minute sau până când creveții devin roz și scoicile sunt opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, căliți eșapa în uleiul rămas până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut. Se amestecă bulionul și vinul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 6-8 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se amestecă smântâna; gătiți, descoperit, la foc mediu timp de 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scurgeți fettuccine; se amestecă în sosul de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
FettuccinăFettuccină
6
Adăugați creveții, scoici și brânza; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se presară roșii și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Chardonnay Neacoperit

Fettuccine Alfredo funcționează foarte bine cu Pinot Grigio și Unoaked Chardonnay. Mâncărurile Alfredo cremoase, cu brânză, untoase se pot asorta frumos cu un chardonnay nestear sau un pinot grigio. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate18
Revista