Feta Umplute Creveți
Feta umplute creveți este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 378 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, pătrunjel, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dovlecei umpluți cu creveți și Feta, Dovlecei umpluți cu creveți și Feta, și Creveți În Stil Grecesc Cu Ardei Umpluți Cu Feta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor un vas de copt superficial cu spray de gătit.
Cojiți creveții, lăsând cozile intacte. Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu atenție coloana vertebrală a fiecărui creveți de la cap la coadă, tăind aproape tot drumul prin creveți.
Scoateți vena întunecată și clătiți creveții. Cu degetele, împrăștiați cu grijă creveții și aplatizați jumătățile pe o suprafață plană.
Într-un castron mic, combinați panko, feta, pătrunjelul, ardeiul roșu prăjit, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de lămâie, gălbenușul de ou și 4 linguri de unt topit; se amestecă bine. Lingurați aproximativ 1 lingură de amestec panko pe fiecare creveți fluturați cu unt, montându-l dacă este necesar.
Așezați creveții umpluți în vasul pregătit.
Se toarnă vinul și restul de 3 linguri de unt topit în jurul creveților în vasul de copt.
Coaceți până când creveții sunt roz și fermi.
Transferați creveții în farfurii de servire și stropiți cu sucurile de tigaie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.