Feta-Tarte Cu Spanac
Feta-spanacul Tarte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 59 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ceapă, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Burgeri de pui cu spanac și Feta (aka burgeri Spanakopita) cu Halloumi la grătar, ardei roșii prăjiți și un sos de spanac și Feta, Torturi de anghinare și Feta, și Torturi De Anghinare Și Feta Cu Salată De Roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și gătiți 5 minute, amestecând frecvent.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă piperul și sarea.
Adăugați spanac; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se răcește ușor.
Combinați albușurile de ou și oul într-un bol mediu, amestecând cu un bici.
Adăugați amestecul de spanac, pătrunjel, oregano și lapte, amestecând pentru a combina.
Așezați 1 foaie de fileu pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea); înveliți ușor cu spray de gătit. Repetați straturile cu phyllo rămas și spray de gătit, terminând cu phyllo. Apăsați ușor straturile phyllo împreună. Înveliți ușor foaia de phyllo superioară cu spray de gătit.
Tăiați stiva pe lungime în 3 (4 1/4-inch lățime) benzi și tăiați fiecare bandă transversal pentru a forma 4 (4 1/2-inch) pătrate. Așezați cu grijă 1 pătrat stratificat în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă acoperite cu spray de gătit; apăsați ușor pătratele în tigaie pentru a forma căni. Fan colțuri de cupe phyllo. Înveliți ușor colțurile fiecărei căni phyllo cu spray de gătit.
Împărțiți amestecul de spanac uniform între cupele phyllo.
Coaceți la 375 timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor; presărați uniform cu brânză. Acoperiți ușor; coaceți încă 3 minute.