Feta Olive Dip

Feta Olive Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Fetan Olive Dip. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză feta, cremă de brânză, smântână și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fetan și dip de măsline negre, Olive-Feta Pinwheels, și Feta Și Tapenada De Măsline.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați primele nouă ingrediente; acoperiți și procesați până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați într-un castron mare. Acoperiți și dați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se servește cu chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista