Fenicul prăjit, oul și Pancetta Panzanella ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 491 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Radicchio și Panzanella de fenicul prăjit, Panettone Panzanella cu Pancettan și varză de Bruxelles, și Radicchio, fenicul și Panzanella de măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă pancetta, fenicul, usturoiul, zahărul și 2 linguri. ulei pe o foaie de copt cu margini. Prăjiți împreună, amestecând des, până când amestecul începe să se rumenească și să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Fenicul
Usturoi
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Adăugați ciabatta și presărați amestecul cu piper. Prăjiți până când pâinea este prăjită și feniculul este înmuiat, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciabatta
Fenicul
Piper
Pâine
4
Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Crăpați ouăle în tigaie, acoperiți și prăjiți până când albușurile sunt setate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se amestecă amestecul de pâine caldă cu rucola și se împarte în 4 farfurii. Puneți un ou deasupra fiecăruia.