Fenicul fiert cu Canelini și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul fiert cu Cannellini și slănină. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 338 calorii, 14g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, fasole, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Praz Fiert Și Fenicul Cu Slănină Și Mămăligă, Fasole Elvețiană înăbușită și fasole Cannellini, și Varză înăbușită cu nucă de cocos cu fasole Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, mare, grea, saut, la foc mediu-mare.
Adăugați bucățile de slănină și gătiți până aproape crocante. Folosind o lingură cu fante transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Aruncați toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime de slănină.
Adăugați fenicul și ceapa în aceeași tigaie; gatiti, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie si marginile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasole, bulion, oregano tocat, fulgi de ardei roșu, 1 linguriță de sare și piper de linguriță. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul s-a redus cu aproximativ jumatate, 3 pana la 4 minute. Se amestecă oțetul și untul; se ia de pe foc.
Se ornează cu frunze de oregano.
Se servește ca garnitură sau peste pâine prăjită ca masă rustică.