Felii de portocale confiate cu sos de scufundare Ganache

Felii de portocale confiate cu sos de scufundare Ganache este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de apă, zahăr granulat, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Felii de portocale de sânge confiate cu ciocolată neagră, Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate, și {Fără Gluten} tort magic de portocale cu sânge cu felii de migdale confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti portocalele, așezați felii de portocale într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere; scurgeți feliile de portocale pe prosoape de hârtie.
Combinați zaharurile, 1 1/2 căni de apă, lichiorul și sarea într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere (nu amestecați); reduceți căldura și fierbeți, fără a amesteca, până când un termometru cu bomboane înregistrează 220 (aproximativ 8 minute).
Adăugați felii de portocale; fierbeți, fără a amesteca, 45 de minute sau până când coaja devine translucidă.
Scoateți feliile de portocală din sirop cu o lingură cu fante; se scurge pe hârtie pergament timp de 5 minute sau până se răcește suficient pentru a se manipula.
Așezați pe un suport de sârmă și răciți complet.
Tăiați felii de portocale în sferturi.
Pentru a pregăti ganache, puneți laptele într-un castron mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut.
Adăugați chipsuri de ciocolată; lăsați să stea 5 minute, amestecând ocazional până se topește ciocolata.
Serviți pene portocalii cu ganache.