Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară

Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de Rețete, Nucă de cocos cu gheață și felie de lime cu fructe de vară ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 460 calorii, 3G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, zahărul auriu, crema de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 73 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Felie de bezea cu nucă de cocos, zmeură și lime, Fructe de vară cu zahăr de var-menta, și Felie de fleac cu gheață sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o cutie de pâine de 900g cu suficientă folie alimentară pentru a vă permite să înfășurați părțile laterale peste partea superioară a cutiei mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Bateti smantana cu zaharul pana pastreaza varfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Bateți crema de nucă de cocos și sucul de lămâie și coaja până își păstrează din nou forma. Răsturnați în staniu și neteziți partea superioară, înfășurați folia alimentară înapoi și puneți-o în congelator timp de cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte. Poate fi făcută până la 2 săptămâni înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Înainte de servire, aruncați toate fructele cu zahărul și varul și lăsați-le deoparte. Când sunteți gata de servit, scoateți felia din congelator (nu o scoateți mai devreme așa cum ați face cu majoritatea celorlalte deserturi congelate). Desfaceți felia pe un platou lung și răcit, apoi folosiți un cuțit înmuiat în apă foarte fierbinte pentru a tăia porții groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Se servește pe farfurii de servire răcite, cu fructele în jur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista