Fel De Mâncare Fierbinte Cu Legume Italiene
Fel de mâncare fierbinte de legume italiene ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 348 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de sare, morcovi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mâncare Fierbinte Italiană, Pește Italian Cu Un Singur Fel De Mâncare, și Garnitură De Vinete Italiană Sotată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă, combinați făina și sarea într-un castron.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Adăugați apă cu gheață; se amestecă până când aluatul formează o bilă. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați o bucată într-un 13-in. x 9-în. dreptunghi; loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt. Repetați cu bucata de aluat rămasă; pus deoparte.
Pentru umplere, într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă supa, amestecul de sos de spaghete, morcovii și fasolea verde. Lingură în crustă.
Se presară cu brânză. Acoperiți cu aluatul rămas.
Se coace la 350 de minute pentru 80-90 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.