Fazan Fiert
Fazanul fiert ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 119 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți jack de mere, mere, ulei de șofrănel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Picioare De Fazan Înăbușite Cu Varză Și Struguri, Fazan fiert cu cidru cu ceapă perlată și mere, și Cum se gătește Fazanul: fazan prăjit cu unt cu smântână și Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un cuptor olandez mare, la foc mediu, rumeniți fazanii în uleiul de șofrănel pe toate părțile. Puneți merele și ceapa feliate în jurul fazanilor.
Turnați cricul de mere peste tot și aprindeți-l pe foc. Agitați tigaia până când flăcările dispar. Praf vârfurile fazanilor cu nucșoară.
Coaceți acoperit timp de aproximativ 1 oră sau până când sucurile se limpezesc când se introduce un cuțit în coapsă.
Scoateți fazanii, merele și ceapa într-un platou și păstrați-le calde la cuptor.
Transferați sucurile într-o cratiță și aduceți la foc mic la foc mediu. Se amestecă jumătate și jumătate și se lasă la foc mic timp de 5 minute, amestecând frecvent. Condimentează după gust cu amestec de condimente fără sare și piper negru măcinat.
Se toarnă peste fazani și se servește.