Favorit Bloody Mary
Nevoie de o băutură fără gluten și fără lactate? Bloody Mary preferată ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 220 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher și piper proaspăt crăpat, sos fierbinte, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 31 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Preferata Mea Bloody Mary, Favorit Bloody Mary, și Bloody Mary: cocktailul preferat de Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți șalota tocată într-o strecurătoare mică și clătiți sub apă rece. (Acest lucru va elimina o parte din aroma de ceapă crudă și va ajuta șalota să-și păstreze crocantul.) Se usucă, apoi se transferă într-un castron mic și se adaugă țelina, ridichea și sarea și piperul după gust.
Combinați vodca, sucul de roșii, sucul unei jumătăți de lămâie, amarul, hreanul, sosul Worcestershire și sosul fierbinte într-un ulcior mic și amestecați.
Se adaugă sare și piper după gust.
Adăugați niște gheață zdrobită la 2 pahare răcite. Nu supraîncărcați Bloody Marys cu gheață, astfel încât aromele să rămână intense, nu diluate.
Adăugați o lingură consistentă din amestecul de șalotă, apoi turnați amestecul de suc de roșii, umplând paharele aproape până la vârf.
Adăugați o altă lingură de amestec de șalotă. Completați fiecare băutură cu un strop de vodcă, ca un "plutitor", și o stoarcere din jumătatea de lămâie rămasă.
Fotografie de Stephanie Foley