Fava Bean Bruschetta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Fava Bean Bruschettan. Pentru 42 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 16. O porție conține 179 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bagheta de pâine, ulei de măsline extravirgin, tarhon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fava Bruschetta De Fasole Și Ridiche, Fava Bean Pur Oktime Și Bruschetta, și Pâine prăjită Fava fasole: Bruschetta con le Fave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita 1 minut; clătiți cu apă rece.
Scurgeți; îndepărtați pielea exterioară din fasole. Aruncați piei.
Așezați fasolea într-un robot de bucătărie.
Adăugați tarhon și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); procesați până aproape neted.
Întindeți aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de fasole peste fiecare felie de pâine. Aranjați brânza uniform peste feliile de pâine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 85 de dolari.
![Chianti Classico Gran Selezione]()
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.