Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel

Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel
Fast Breads' Bottoms-Up scorțișoară-Caramel Pinwheels ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 248 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de scorțișoară măcinată, smântână, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crumpetele Fast Breads, Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, și Pâine Cu Caramel De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți glazura. Într-o cratiță medie, combinați untul, mierea și zahărul brun la foc mediu și gătiți, amestecând des, până când untul și zahărul se topesc și glazura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Turnați glazura în tigaia pregătită, înclinând tigaia pentru a o întinde uniform pe fund. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Faceți aluatul de biscuiți. Cerneti impreuna ambele faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu. Puneți aproximativ jumătate din amestecul de făină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați untul, smântâna și zeama în amestecul de făină din vasul mare și amestecați cu o lingură mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați amestecul de făină rămas în vasul mare și amestecați până când este încorporat și se formează un aluat moale, zdrențuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Cu mâinile făinoase, adunați aluatul și puneți-l pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul aproximativ 10 Lovituri: împingeți în jos și îndepărtați cu călcâiul mâinii pe suprafață, apoi pliați aluatul în jumătate spre dvs. și rotiți-l cu un sfert de tură, înfăinând suprafața după cum este necesar pentru a preveni lipirea. Aluatul este gata când arată destul de neted, se simte foarte moale și nu există făină liberă. Bateți aluatul într-un dreptunghi de aproximativ 12 x 7 în și 3/8 în grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
7
Faceți toppingul. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul și scorțișoara. Folosind o perie de patiserie, întindeți untul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 in descoperită pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Presărați zahărul de scorțișoară uniform peste unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
9
Folosind o spatulă subțire, metalică, pentru a ajuta la ridicarea aluatului și pornind de la o parte lungă, înfășurați aluatul, în stil jeleu, apăsând cusătura pentru a sigila. Dacă vreun aluat se lipește de suprafață, folosiți spatula pentru a întinde aluatul înapoi pe cilindrul de aluat. Prindeți capetele pentru a sigila. Rola va fi de aproximativ 11 în lung. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cilindrul transversal în 9 role fiecare de aproximativ 11/4 grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Așezați-le, cu partea tăiată în sus, în tigaia pregătită, aranjând 7 rulouri în jurul marginii tigaiei și 2 rulouri în mijloc. Strângeți toate marginile care se separă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți până când blaturile se simt ferme și marginile încep să se rumenească, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Lăsați să se răcească în tigaie pe o grătar timp de 5 minute. Întoarceți-vă pe o farfurie de servire și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Se servește cald.
14
Roțile pot fi coapte cu 1 zi înainte, nemodificate conform instrucțiunilor, acoperite și lăsate la temperatura camerei. Pentru a servi, Preîncălziți cuptorul la 275 -14° și reîncălziți roțile, cu partea lipicioasă în sus, până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Presărați 1/3 cană de stafide sau afine uscate peste zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista