Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă
Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalote, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prânz cu sac: fasolea roșie și orezul lui Mark Bittman, Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, și Brownies-urile lui Mark Bittman.
Instrucțiuni
1
Aduceți un stoc de apă la fierbere și sareți-l. Umpleți un castron mare cu apă rece și o mulțime de cuburi de gheață și păstrați o strecurătoare la îndemână. Pentru a tăia fasolea, fixați sau tăiați capătul tulpinii și orice pete maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
Fasole
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
Bol
2
Tăiați-le în bucăți de 2 inci sau lăsați-le întregi.
3
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când încep să devină fragede, dar rămân destul de crocante, 3 până la 5 minute, în funcție de mărimea boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
Apă
4
Scurgeți fasolea și scufundați-le imediat în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fasole
5
Lăsați-le să stea un minut să se răcească bine, apoi scurgeți-le. (Puteți pregăti fasolea cu până la o zi înainte de a termina vasul; acoperiți bine și dați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
6
Puneți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul se topește, adăugați șalotele și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când sunt maronii aurii și crocante, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Transferați șalotele pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Lăsați grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
8
Adăugați fasolea verde în tigaie, presărați sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când fasolea este crocantă, timp de 3 până la 5 minute. Gustați și reglați condimentul și serviți fierbinte sau cald cu șalotele deasupra și migdalele presărate dacă le folosiți.