Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă

Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă
Fasolea verde a lui Mark Bittman cu șalotă crocantă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 169 calorii. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 334 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șalote, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Prânz cu sac: fasolea roșie și orezul lui Mark Bittman, Fasole verde cu șalotă crocantă, Chile și mentă, și Brownies-urile lui Mark Bittman.

Instrucțiuni

1
Aduceți un stoc de apă la fierbere și sareți-l. Umpleți un castron mare cu apă rece și o mulțime de cuburi de gheață și păstrați o strecurătoare la îndemână. Pentru a tăia fasolea, fixați sau tăiați capătul tulpinii și orice pete maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
BolBol
2
Tăiați-le în bucăți de 2 inci sau lăsați-le întregi.
3
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când încep să devină fragede, dar rămân destul de crocante, 3 până la 5 minute, în funcție de mărimea boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
4
Scurgeți fasolea și scufundați-le imediat în apa cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FasoleFasole
5
Lăsați-le să stea un minut să se răcească bine, apoi scurgeți-le. (Puteți pregăti fasolea cu până la o zi înainte de a termina vasul; acoperiți bine și dați-l la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Puneți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când untul se topește, adăugați șalotele și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când sunt maronii aurii și crocante, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați șalotele pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie. Lăsați grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Adăugați fasolea verde în tigaie, presărați sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când fasolea este crocantă, timp de 3 până la 5 minute. Gustați și reglați condimentul și serviți fierbinte sau cald cu șalotele deasupra și migdalele presărate dacă le folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
CondimenteCondimente
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MigdaleMigdale
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista