Fasolea albă a mamei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fasolea albă a mamei. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. O porție conține 278 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pătrunjel, morcov, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Fasole Albă Visătoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați ceapa, morcovul, usturoiul, șunca gătită și bulionul. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți la foc mediu până când morcovul este moale pentru a mușca, aproximativ 10 minute.
Se amestecă fasolea și se fierbe, acoperit, la foc mic până când fasolea este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Se presară pătrunjel și se servește.