Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, fasole verde și ciuperci cu sos de soia picant ar putea fi un super fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, cățel de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Fasole Verde Acidulată, Fasole Verde Acidulată, și Tangy Verde Zeita Dressing sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Se fierbe fasolea în apă sărată timp de 5-7 minute, apoi se scurge și se scufundă într-un castron cu apă cu gheață. Se usucă cu un prosop de ceai și se pune vârful într-un castron cu ciupercile și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți restul ingredientelor într-un borcan mic și agitați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
3
Se toarnă peste fasole și se aruncă ușor. Se ambalează într-un recipient acoperit și se dă la frigider.