Fasolea verde și cartofii în sos de roșii gros ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 51 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, apă, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fasole verde și cartofi în sos de roșii gros, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Fasole verde cu sos de roșii.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul în tigaie; saut 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați cartofi, țelină, sare și fasole; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Cartofi
Fasole
Sare
4
Adăugați 1/4 cană de apă; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când fasolea este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
5
Adăugați coriandru și roșii. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 4 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie, amestecând ocazional. Se amestecă ardeii.