Fasole verde în cidru
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea verde din cidru ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 187 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cidru de mere, fasole, sare și piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Vinaigret De Cidru, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Maple-Cidru De Fasole Coapte.
Instrucțiuni
Combinați fasolea verde și cidrul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți cu folie de plastic. Gatiti in cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute; amestecați fasolea. Reveniți la cuptor și gătiți până se înmoaie, încă 5 minute.
Îndepărtați fasolea cu o lingură pliată și transferați-o într-un bol de servire; rezervați cidru.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu; gătiți și amestecați bucățile de slănină și ceapa în uleiul încins până când ceapa este fragedă, 5 până la 10 minute.
Se toarnă cidru din fasole verde în tigaie; se fierbe până se reduce lichidul, 5 minute.
Puneți amestecul de slănină peste fasole verde. Condimentează cu sare și piper negru.