Fasole Verde Suprem

Fasole Verde Suprem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Green Bean Supreme. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 273 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți unt, ceapă, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Caserola De Fasole Verde Supremă, Green Supreme " Kiwi, Avocado, ceai verde, Shake de nucă de cocos, și Patru-Bean Suprem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aburiți fasolea peste o oală cu apă clocotită până când este fragedă, dar încă fermă. Clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți untul și sotati ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați sare, sos de soia, sos de ardei iute, sos Worcestershire și supă de ciuperci; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Într-o farfurie mică, stratificați jumătate din amestecul de fasole, castane, brânză și supă. Repetați stratul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
6
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de aproximativ 30 de minute sau până când sunt fierbinți și bulbucați. Se acoperă cu ceapă și se încălzește cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista