Fasole Verde Specială
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde specială. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 120 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 79 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați apă, busuioc, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Specială, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Blts de roșii verzi prăjite cu slănină cu sos Special pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea și 4 căni de apă într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Răciți fasolea până la 8 ore, dacă doriți.
Ciuperci Saut și următoarele 7 ingrediente în ulei fierbinte în cuptorul olandez la foc mediu-mare 5 până la 7 minute.
Adăugați fasolea, amestecând până se încălzește bine; se presară parmezan.