Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan

Fasolea verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți unt, fasole, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan, Fasole verde saut cu roșii și parmezan crocant, și Fasole Verde Saut Cu Ardei Si Rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Se scurge bine; pus deoparte.
Topiți untul și uleiul într-o tigaie grea, mare, la foc mediu.
Se adaugă șalotele și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați fasolea și gătiți până când sucurile se evaporă și fasolea este aproape fragedă, amestecând des, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și busuiocul. Simmer 2 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se toarnă o lingură de parmezan pe o foaie de copt căptușită cu silicon sau pergament și se tapetează ușor. O foaie de copt din silicon este foarte recomandată. Repetați cu brânza rămasă, distanțând lingurile la aproximativ 1/2 inch.
Coaceți timp de 3 până la 5 minute sau până devin aurii și crocante. Mișto.