Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan

Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan
Fasolea verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan este o fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 128 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți unt, fasole, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde sotată cu roșii și busuioc servită cu chipsuri de parmezan, Fasole verde saut cu roșii și parmezan crocant, și Fasole Verde Saut Cu Ardei Si Rosii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti fasolea verde intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Se scurge bine; pus deoparte.
5
Topiți untul și uleiul într-o tigaie grea, mare, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă șalotele și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
7
Adăugați roșiile și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
8
Adăugați fasolea și gătiți până când sucurile se evaporă și fasolea este aproape fragedă, amestecând des, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și busuiocul. Simmer 2 minute mai mult. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
VinVin
9
Transferați într-un castron de servire și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se toarnă o lingură de parmezan pe o foaie de copt căptușită cu silicon sau pergament și se tapetează ușor. O foaie de copt din silicon este foarte recomandată. Repetați cu brânza rămasă, distanțând lingurile la aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Coaceți timp de 3 până la 5 minute sau până devin aurii și crocante. Mișto.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista