Fasole verde saut și pere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați fasolea verde și perele saut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $ 4.16 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de fasole cu abur în pungă, pere, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fasole verde și pere cu slănină, Fasole Verde Sote, și Fasole Verde Saut.
Instrucțiuni
Pregătiți fasolea verde conform instrucțiunilor pachetului. Între timp, pere saut cu unt topit, zahăr brun și oțet balsamic într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute sau până când sunt crocante. Se amestecă fasolea verde fierbinte și se presară cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.