Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Fasolea verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 33 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fasole, sare de mare grosieră, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli, Fasole Verde Prăjită Cu Usturoi, și Fasole Verde Prăjită Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați felia transversală din partea de sus a capului de usturoi, îndepărtând vârfurile de cuișoare (aruncați partea superioară).
Așezați capul de usturoi pe o foaie pătrată de 7 inci de folie.
Stropiți 1 linguriță de ulei peste căței tăiați; se presară cu 1/4 linguriță de sare; înfășurați folie în jurul usturoiului.
Prăjiți usturoiul 35 până la 40 de minute sau până când usturoiul este moale și maro auriu. Se răcește 10 minute sau până se răcește suficient pentru a se descurca.
Strângeți cuișoarele prăjite din piei.
Așezați fiecare cățel în presa de usturoi; apăsați usturoiul într-un castron mic.
Adăugați maioneză și restul de 1/4 linguriță sare; se amestecă bine. Capac; la frigider până când este gata de servit.
Așezați fasolea verde într-o tigaie unsă de 15x10x1 inci.
Stropiți 1 lingură de ulei peste fasole; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Prăjiți fasolea 12 până la 15 minute, amestecând la jumătatea timpului de prăjire, până se rumenesc ușor.
Transferați fasolea în platoul de servire.
Se presară cu restul de 1/2 linguriță de sare.
Serviți fasolea fierbinte sau rece cu aioli și clești mici.