Fasole verde prăjită cu usturoi cu eşalotă şi alune
Fasole verde prăjită cu usturoi cu eșalotă și alune este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 184 de calorii. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați usturoi, sare și piper, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Fasole verde și eșalotă prăjită cu usturoi cu alune, Fasole verde prăjită cu șolă și alune și Fasole verde cu șolă, alune și tarhon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F.
Se amestecă fasole verde, eșalotă, usturoi, ulei și sare și piper într-o tigaie medie. Se prăjește la cuptor până când fasolea este gătită și aurie deschis.
Scoateți din cuptor și adăugați coaja de lămâie și alunele.
Transferați pe un platou și serviți.