Fasole Verde Prăjită Cu Susan Asiatic

Fasole Verde Prăjită Cu Susan Asiatic
Fasolea verde prăjită cu susan asiatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fasole, ulei de măsline, semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Fasole verde de susan-soia, Fasole Verde De Susan, și Fasole Verde De Susan.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți fasolea; tăiați și aruncați capetele tulpinii. În fiecare dintre cele două tigăi de copt de 12 pe 17 inci, amestecați jumătate din fasole cu jumătate din uleiul de măsline; nivel de răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când fasolea este ușor rumenită și fragedă când este străpunsă, 15 până la 25 de minute; comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Amestecați jumătate din semințele de susan și jumătate din uleiul de susan în fasole în fiecare tigaie; continuați să coaceți până când semințele sunt aurii, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
FasoleFasole
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă într-un castron, se adaugă sos de soia după gust și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista