Fasole verde prăjită cu ciuperci

Fasole verde prăjită cu ciuperci
Fasole verde prăjită cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 89 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, ulei de canolan, șobolani și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Fasole Verde Prăjită Și Ciuperci, Fasole verde prăjită și ciuperci, și Fasole verde prăjită și ciuperci cu nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți cu ulei; presărați cimbru și piper. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până când fasolea se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presara cu sare; amestecati pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista