Fasole verde picant și carne de porc, stil asiatic

Dacă doriți să adăugați mai multe Asiatice rețete pentru cutia de Rețete, Fasole Verde picantă și carne de porc, stilul asiatic ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 1,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 237 calorii. Un amestec de ulei vegetal, sos asiatic de usturoi chili, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 29 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Fasole verde dulce și picantă în stil asiatic, Cele Mai Bune Fasole Verde În Stil Asiatic, și Picant Asiatice Fasole Verde.
Instrucțiuni
Încălziți 2 căni de ulei vegetal într-un wok mare sau o tigaie adâncă la 375 grade F (190 grade C). Adăugați cu grijă fasolea în uleiul fierbinte și prăjiți, amestecând ocazional, până când fasolea este veziculată, 3 până la 5 minute. Înmuiați fasolea din ulei cu o strecurătoare și clătiți-le rapid în apă rece.
Scoateți uleiul din wok, dar nu ștergeți tigaia.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal în wok la foc mediu și amestecați usturoiul, ghimbirul și ceapa verde. Gatiti si amestecati pana cand este parfumat, aproximativ 30 de secunde, si amestecati carnea de porc macinata. Gatiti si amestecati carnea de porc, rupandu-l pe masura ce gateste, pana nu mai este roz, aproximativ 4 minute. Se amestecă sosul de usturoi chili, bulionul de pui și sosul de soia și se fierbe.
Amestecați amidonul de porumb cu apa într-un castron mic, amestecați în amestecul de porc și lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute. Amestecați ușor fasolea verde în sosul de porc, încălziți și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Modelul Bodega Norton Brut ros, cu un rating de 5 stele din 5, pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Arome Intense de fructe roșii, căpșuni și afine. Tânăr, proaspăt. Plăcut cu un finisaj lung.