Fasole Verde Murată

Fasole Verde Murată
Fasolea verde murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mărar, sare și piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde murată, Fasole Verde Murată, și Fasole Verde Cu Șalotă Murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea și gătiți până când este crocantă, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Se scurge; se usucă.
4
Într-un castron, aruncați fasolea cu oțet, ceapă, sare și piper; se răcește 45 de minute. Aruncați cu ierburi și ulei de măsline. Capac; se răcește timp de 4 ore, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
FasoleFasole
IerburiIerburi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista