Fasolea verde murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 57 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mărar, sare și piper, oțet de vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Fasole verde murată, Fasole Verde Murată, și Fasole Verde Cu Șalotă Murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați fasolea și gătiți până când este crocantă, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Se scurge; se usucă.
4
Într-un castron, aruncați fasolea cu oțet, ceapă, sare și piper; se răcește 45 de minute. Aruncați cu ierburi și ulei de măsline. Capac; se răcește timp de 4 ore, amestecând des.