Fasole verde marinată cu măsline, roșii și Feta

Fasolea verde marinată cu măsline, roșii și Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, piper măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Rețete similare includ Fasole verde marinată cu roșii, măsline și Feta, Fasole Verde Cu Roșii, Măsline Și Ouă, și Fasole Verde, Roșii Și Măsline Negre.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu și aruncați fasolea verde; gătiți până când este ușor fraged, dar încă crocant, 8 până la 10 minute. Scurgeți imediat fasolea verde și scufundați-vă în apă cu gheață pentru a opri fasolea să gătească mai departe.
Scurgeți fasolea și așezați-le într-un vas de servire superficial.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti usturoiul in ulei timp de aproximativ 30 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă măslinele, roșiile, oțetul, oregano, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul peste fasole verde. Aruncați împreună până când fasolea este acoperită uniform.
Presărați brânză feta deasupra și garnisiți cu crengute de oregano. Se răcește cu cel puțin 3 ore înainte de servire.