Fasole verde italiană și cartofi
Rețeta fasole verde italiană și cartofi ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această garnitură are 314 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, cartofi Yukon gold, ulei de măsline plus suplimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Pui Italian La Cuptor, Cartofi Și Fasole Verde, Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde, și Carne de porc în aluniță verde cu cartofi, Chayotes și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii si usturoiul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita (3 linguri sare pentru 6 litri de apa), neacoperite, pana se inmoaie, 12-15 minute.
Se transferă într-un castron mare cu o lingură cu fante și se pasează grosier cu ulei și 1/4 linguriță sare. Păstrați cald, acoperit.
Gatiti fasolea verde in apa clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 6-10 minute (fasolea poate sa nu fie verde aprins).
Se scurge, apoi se amestecă în piure de cartofi în castron.