Fasole Verde Italiană Zesty

Fasole Verde Italiană Zesty
Fasolea verde italiană Zesty ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 25 calorii. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos de roșii, fasole, env. seasons dressing mix, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole Verde Zesty, Fasole Verde Zesty, și Fasole Verde Cu Usturoi Zesty pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sosul in tigaie mare la foc mediu pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă amestecul de pansament și fasolea; capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De SalatăAmestec De Salată
FasoleFasole
3
Gatiti 7 min. sau până când fasolea este crocantă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista