Fasole Verde Gingered

Fasole Verde Gingered
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu ghimbir. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, căței de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Gingered, Fasole Verde Gingered, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți fasolea și transferați-le în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se scurge și se usucă.
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ghimbirul măcinat și ardeiul roșu zdrobit, apoi se adaugă fasolea. Se condimentează cu sare și se prăjește până când usturoiul se rumeneste ușor și fasolea este fragedă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Transferați fasolea într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista