Fasole Verde Gingered

Fasole Verde Gingered
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu ghimbir. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, căței de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Gingered, Fasole Verde Gingered, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți fasolea și transferați-le în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Se scurge și se usucă.
4
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ghimbirul măcinat și ardeiul roșu zdrobit, apoi se adaugă fasolea. Se condimentează cu sare și se prăjește până când usturoiul se rumeneste ușor și fasolea este fragedă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Transferați fasolea într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista