Fasole Verde Gingered
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu ghimbir. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, căței de usturoi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Gingered, Fasole Verde Gingered, și fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Scurgeți fasolea și transferați-le în apa cu gheață pentru a se răci.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă ghimbirul măcinat și ardeiul roșu zdrobit, apoi se adaugă fasolea. Se condimentează cu sare și se prăjește până când usturoiul se rumeneste ușor și fasolea este fragedă, 2 până la 3 minute.
Transferați fasolea într-un platou și serviți.