Fasole verde de lămâie cu nuci
Fasolea verde de lămâie cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. Dacă aveți fasole, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fasole verde cu lămâie și nuci, Fasole Verde Și Nuci Cu Vinetă De Lămâie, și Fasole Verde Și Nuci Cu Vinetă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Aranjați nucile într-un singur strat pe o foaie de copt. Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 5 până la 10 minute.
Așezați fasolea verde într-un abur peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Aburiți timp de 8 până la 10 minute sau până la licitație, dar totuși verde strălucitor.
Așezați fasolea gătită într-un castron mare și aruncați cu unt, suc de lămâie și coajă de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Transferați fasolea într-un vas de servire și presărați cu nuci prăjite.