Fasole verde cu vinetă de lămâie și migdale
Fasole verde cu Vinaigrette de lamaie si migdale este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 146 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți migdale, coajă de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Încercați Fasole verde cu lămâie și migdale prăjite, Fasole verde cu pesmet de lămâie și migdale, și Fasole verde cu unt de lămâie cu migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru vinetă, combinați sucul de lămâie, uleiul de măsline, coaja de lămâie și sarea și piperul după gust într-un bol mic.
Bateți până se combină. Pune deoparte.
Într-o oală mare, aduceți la fierbere 6 litri de apă sărată.
Adăugați fasolea verde și gătiți timp de 4 minute.
Scurgeți și așezați fasolea într-un vas de servire. Aruncați cu vinetă și migdale și serviți.