Fasole verde cu unt rumenit
Fasolea verde cu unt rumenit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 74 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, fasole, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Migdale, Rețetă De Fasole Verde Cu Unt Rumenit Și Alune, și Fasole verde cu unt rumenit cu slănină și nuci pecan.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, puneți fasolea în 1 inch de apă.
Se încălzește până la fierbere. Se fierbe descoperit 6 până la 8 minute sau până când sunt crocante (nu ar trebui să fie "scârțâitoare" atunci când mușcați într-unul); scurgere. Păstrați cald.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mic. Aveți grijă să nu lăsați untul să ardă sau va avea un gust amar. Se amestecă nucile pecan.
Se încălzește, amestecând continuu, până când untul se rumeneste. (Dacă fundul cratiței este întunecat, poate fi dificil să vezi diferența dintre untul brun și untul ars. Încercați să lingurați puțin din unt pe o farfurie albă pentru a vedea culoarea mai clar.) Scoateți imediat de pe foc.
Se toarnă amestecul de unt peste fasole; aruncați pentru a acoperi.
Se presara cu coaja de lamaie.