Fasole verde cu unt de ghimbir

Fasole verde cu unt de ghimbir
Fasolea verde cu unt de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, fasole haricots verts, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Unt De Ghimbir, Ghimbir Usturoi Fasole Verde, și Fasole Verde Ghimbir-Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea intr-o oala de 8 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana cand este frageda, 5 pana la 9 minute (in functie de grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și transferați într-un castron mare cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți din nou fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Cojiți ghimbirul și înjumătățiți-l transversal, apoi feliați subțire pe lungime și tăiați-l în bețe de chibrit foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Încălziți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi gătiți ghimbirul, amestecând, până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fasolea și gătiți, amestecând, până când se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
7
Se ia de pe foc și se adaugă coajă și sare, aruncând pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista