Fasole verde cu pesmet

Fasole verde cu pesmet
Fasolea verde cu pesmet ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 209 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de busuioc, praf de usturoi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 57%. Încercați Fasole Verde Cu Pesmet Parmezan, Gatiti cartea: Linguine cu fasole Fava, usturoi , rosii si pesmet, și Salată de roșii Cherry, fasole verde și fasole de ceară cu firimituri de pâine cu ierburi din cartea de bucate din grădina bucătăriei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea verde și 1/2 cană de apă într-o oală medie. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și lăsați fasolea să gătească timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Așezați fasolea într-un castron mediu de servire și amestecați în pesmet, ulei de măsline, sare, piper, usturoi praf, oregano și busuioc. Aruncați amestecul până când fasolea este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară cu parmezan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista